Det nya gränssnittet i Google Analytics har varit ute för alla i några veckor nu, och som daglig användare märker man att det händer saker. Detaljer och funktioner som fanns i gamla GA och som hade försvunnit börjar dyka upp igen, men fortfarande är inte allt på plats. Det finns dessutom saker som jag gärna vill se i det nya som inte heller fanns förut.

I den här posten listar jag saker i båda dessa kategorier, dvs både saker som försvunnit men som är saknade och saker som verkligen borde läggas till. Jag startar listan idag, och fyller på/stryker varefter saker dyker upp

Saknade funktioner som funnits tidigare (i godtycklig ordning)

– Schemalagda Epost-utskick av rapporter
– Delning  av avancerade segment till andra användare
– Direktlänkar till rapporter från översiktsdata

Saknade funktioner som inte funnits tidigare

– Delning av Dashboards (översikter)

Inte så lång lista till att börja med, men tanken är som sagt att den ska fyllas på efter hand.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 299 user reviews.